Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.

Vyhlásenie spoločnosti

Spoločnosť SaMZ s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu potapacskyportal.sk, tým sa zaväzujeme dodržiavať všetky pravidlá, pre ochranu osobných údajov.

Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?

Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.

Prečo tieto údaje potrebujeme?

Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať.

Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?

Ak sa prihlásite do eshopu potapacskyportal.sk, máte možnosť zistiť, aké osobné údaje o vás evidujeme, môžete tieto dáta upravovať alebo vymazať. Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.

V prípade, že chcete Vašu registráciu úplne zrušiť a doteraz ste neurobili žiadnu objednávku, stačí poslať e-mail na info@potapacskyportal.sk.

Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?

V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete sa, okrem možností daných zákonom, tiež obrátiť na Zákazníckeho ombudsmana, ktorý môže postup v konkrétnom prípade preveriť a okamžite zjednať nápravu.

V prípade potreby sa môžete obrátiť aj na Zákaznícke centrum.

Back
Vaša IP adresa je: 54.198.2.110
Copyright © 2017 www.potapacskyportal.sk. Powered by SaMZ, s.r.o.
Publikovaný obsah je chránený autorským zákonom (c. 618/2003 Z. z.). Bez písomného súhlasu je zakázané ho prevziať, či ďalej šíriť iným spôsobom a v takom prípade sa jedná o porušenie autorského práva.